Reviews

Via deze weg kun je ons laten weten wat je ervaringen zijn met hét autobedrijf in Kampen, Garage Eelman. Op die manier help je niet alleen andere potentiële klanten, maar ook ons. Wanneer je namelijk op of aanmerkingen hebt, dan horen we het graag. Zo kunnen we blijven streven naar het beste resultaat voor onze klanten.

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 4 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Eerlijkheid

Rated 5,0 out of 5
december 21, 2022

Als ik wat heb met m’n bedrijfsbus word ik altijd eerlijk en goed behandeld.

Dit is een garage die z’n afspraken nakomt.

Zeker een aanrader.

Douwe van Urk

Goed geholpen en prima afhandeling

Rated 5,0 out of 5
december 30, 2020

Garage Eelman en in het bijzonder Roderick heeft mij goed geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe auto, wat toch altijd spannend is. Ik kan niet anders zeggen dan prima service. De auto kreeg nog een uitgebreide beurt en werd zelfs aan huis afgeleverd. De reservesleutel moest een nieuwe behuizing, dit duurde even, maar uiteindelijk heb ik ook die zoals afgesproken netjes opgestuurd gekregen. Nogmaals dank voor de goede service!

R. van der Willige

Goede klantgerichte service

Rated 5,0 out of 5
december 3, 2020

Ik had mijn auto gebracht voor een onderhoudsbeurt. Nu waren er een paar dingen aan het licht gekomen die vervangen moesten worden. Voordat de werkzaamheden uitgevoerd werden, heeft de garage eerst telefonisch contact met mij opgenomen met de vraag of de reparaties akkoord waren.

Auto netjes laten maken en rijdt weer zoals het hoort!

Voor de volgende onderhoudsbeurt/APK kom ik zeker weer!

Henri Brink

Nieuwe verstuiver

Rated 5,0 out of 5
september 7, 2020

Mijn auto leek een wat onregelmatig geluid te hebben en was misschien ook wat minder goed aan het optrekken, zo had ik het idee. In de garage is de diagnose gesteld dat er een verstuiver minder goed werkte. Deze is vervangen en de auto is weer prima. Dank je wel!

Gerdien van der Meer